Sheffield United tiedotti torstaina seuran uudesta ennätyshankinnasta Sander Bergestä. 21-vuotias ja peräti 195-senttinen norjalainen siirtyy Valioliigaan belgialaisesta Genkistä.

Jopa europaikoista ahnaasti kamppailevan sarjanousijan leireissä ollaan luonnollisesti oltu Norjan maajoukkueen profiilipelaajan siirrosta innoissaan. Jopa niin innoissaan, että Bladesin kapteeni Billy Sharp luritteli tälle nopeasti oman chattinsa.

Sharp valitsi chanttiinsa säveleksi Oasiksen She’s Electric-kappaleen melodian. Lyriikoissa hyödynnettiin Sheffield Unitedin eurounelmaa ja nostettiin esille myös kolme pelikaveria.

Sharp postasi lyyrisen taidonnäytteensä joukkueen tai seuran WhatsApp-keskusteluun ja hoiti laulusuorituksenkin itse. Kuinka ollakaan, Sheffield United välitti chantin sitten omalla tilillään koko maailman ihmeteltäväksi.

Tämän jutun julkaisuun mennessä Sharpin chantista on tykätty 46 800 kertaa, ja sitä on jaettu 6 600 kertaa. Kovin usein ei Sheffield Unitedilta näin suosittuja twiittejä tule.

Laulun sanat ovat nähtävissä alla, ja audiomuodossa sen voi kuunnella jutun lopusta löytyvästä twiitistä tai tämän linkin takaa. Tulevat päivät näyttävät, ottavatko Sheffield United -fanit chantin heti omakseen.

He’s Norwegian
He plays with the Blades, with John Egan
We’re playing in Europe next season
It’s Sander Berge

He’s Norwegian
Norwood and Fleck are the reason
We’re playing in Europe next season
With Sander Berge

Sheffield United

@SheffieldUnited
Even the Skip wanted to get involved 😂

Ensi viikolla 34 vuotta täyttävä Billy Sharp on Sheffield Unitedin oma kasvatti, joka on pelannut Bladesissa ammattilaisena kolmella eri rupeamalla ja yhteensä yhdeksällä kaudella – yhtäjaksoisesti kesästä 2015 lähtien.