Manchester United on vahvistamassa joukkuettaan vielä siirtoikkunan viimeisinä tunteina.

Seura on kipeästi hakenut hyökkääjää loukkaantuneen Marcus Rashfordin korvaajaksi. Aiemmin päivällä The Independent -lehti kertoi, että Teemu Pukkikin oli Unitedin vaihtoehtojen listalla.

Nyt näyttäisi siltä, että United hankkii pelaajan tuolta listalta, mutta se pelaaja ei ole Pukki. Sen sijaan United on päässyt Sky Sportsin mukaan yhteisymmärrykseen Odion Ighalon siirtymisestä Old Traffordille. 30-vuotias Ighalo on pelannut viimeiset kaksi vuotta Kiinassa, ensin Changchun Yataissa ja sitten Shanghai Shenhuassa.

Skyn tietojen mukaan suunnitelma on se, että Ighalo siirtyisi Unitediin lainalle, ja kauden päätteeksi seuralla olisi osto-optio pelaajan pysyvään lunastamiseen.

Ighalo on urallaan pelannut Nigeriassa, Norjassa, Italiassa, Espanjassa, uudestaan Italiassa, uudestaan Espanjassa, Englannissa ja viimeisimpänä Kiinassa. Valioliigassa miehellä on aiemmilta vuosilta vyöllään 55 peliä ja 17 maalia Watfordin riveissä. Päättyneellä Kiinan Superliiga-kaudella Ighalo osui maalipuiden väliin kymmenen kertaa 17 pelaamassaan ottelussa.