Manchester United etsii vielä kuumeisesti korvaajaa loukkaantuneelle Marcus Rashfordille. The Times uutisoi torstaina, että Man United olisi kiinnostunut entisestä Newcastle-hyökkääjästä Salomón Rondónista.

Timesin mukaan United haluaisi Rondónin lainalle loppukaudeksi. Rondón edustaa tällä hetkellä kiinalaista Dalian Yifangia. Kiinassa pääsarjakauden alku on viivästynyt koronaviruksen takia. Rondónin päävalmentajana työskentelee niin ikään Newcastlesta tuttu Rafael Benítez.

Rondón on pelannut Valioliigaa Newcastlen lisäksi myös West Bromwichissa, jossa hän vietti viime kauden lainalla. Kieltämättä Rondónin hankinta kuulostaa melko yllättävältä, sillä parhaalla kaudellaan Rondón, 30, on tehnyt Valioliigassa 11 maalia.

Toisaalta Unitedilla alkaa aika käydä vähiin uuden hyökkääjän hankkimisessa. United on ollut kiinnostunut muun muassa PSG-hyökkääjä Edinson Cavanista, joka ei kuitenkaan viimeisten tietojen mukaan ole lähdössä tammikuussa mihinkään.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu Englannissa kello 01 Suomen aikaa. Manchester United hakee vielä tukea hyökkäykseensä, mutta aika on käymässä vähiin.

Viimeisten tietojen mukaan Bournemouth on hylännyt Unitedin tarjouksen norjalaishyökkääjästä Joshua Kingistä.

Muokattu 31.1. klo 10.10: Lisätty tieto Joshua Kingistä