Tiistai-iltana pelattava Liverpoolin ja Shrewsbury Townin välinen FA Cup -ottelu ei näy televisiosta eikä suoratoistopalveluista. Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo yllättyi itsekin otteluvalinnasta.

Liverpool kohtaa FA Cupin uusintaottelussa Shrewsburyn kotikentällään. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi jo tasapeliin päättyneen ensikohtaamisen jälkeen, ettei ottelussa tulla näkemään Liverpoolin edustusjoukkueen pelaajia, koska Klopp oli luvannut joukkueelleen talviloman.

Näin ollen tiistaina Shrewsburya vastaan pelaa Liverpoolin U23-joukkue, ja valmentajana on tuon joukkueen päävalmentaja Neil Critchley.

Mahdollisesti Liverpoolin jyrkästä ratkaisusta johtuen Liverpoolin peliä ei televisioida Englannissa. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettei FA Cupin televisiointioikeudet Suomessa omistava Viasat pysty näyttämään kyseistä ottelua.

– Meille annettiin Englannista vain Newcastlen peli tarjolle.

– Yllätyttiin vähän itsekin, että Liverpoolin peliä ei tarjottu. Nyt tarjottiin vain tätä Newcastlen ottelua, ja sen me näytämme, Viasatin tuottaja Salo kertoi viestitse Valioliiga.comille.

Ainoa ottelu, joka näytetään on Oxfordin ja Newcastlen välinen kamppailu, joka käynnistyy kello 22.05. Tiistaina pelataan yhteensä viisi FA Cupin uusintaottelua, ja Newcastlen peli on myös ainoa, joka televisioidaan Englannissa. Keskiviikkona luvassa on vielä Southamptonin ja Tottenhamin välinen cup-uusinta, joka televisioidaan normaalisti.