Tammikuun lopulla englantilaisfutiksessa kiehui tarpeettomasti yli, kun Manchester Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodward joutui kotirauhan rikkomisen kohteeksi. Woodward ei ollut kotona, kun jotkut Unitedin kannattajat hyökkäsivät Woodwardin kotiin.

Nyt Manchester United on valittanut asiasta raportoineesta The Sun -lehdestä IPSO:lle eli Ison-Britannian lehdistöä valvovalle organisaatiolle.

United sanoo valituksessaan, että The Sun -lehden toimittaja tiesi etukäteen kannattajien hyökkäyksestä. Unitedin mukaan toimittajaa oli informoitu suunnitelmista.

Manchesterilaisseura kertoo valituksessaan myös, että toimittaja ja kuvaaja olivat paikalla hyökkäyksen tapahtuessa, ja ettei tiedon saanut toimittaja ollut raportoinut asiasta virkavallalle, vaan oli nähnyt tilaisuudessa työhönsä liittyvää hyötyä.

Lisäksi United totesi, että lehdistön läsnäolo toimi osaltaan kannustimena kannattajille, ja että seuran näkemyksen mukaan The Sun on rikkonut journalismin etiikkaa.

The Sun julkaisi asiasta oman vastineensa. Lehden mukaan se oli saanut vihjeen protestoinnista, muttei mistään rikollisesta toiminnasta. The Sun ilmoitti samalla tuomitsevansa kannattajien käytöksen.