Watford ja Brighton tasasivat pisteet lauantain Valioliigan iltaottelussa. Ottelu päättyi lukemiin 1–1.

Watford johti ottelua pitkään 1–0 Abdoulaye Doucouren soolomaalilla. Doucoure teki reilun 20 metrin rynnistyksen pallon kanssa ja ampui pelivälineen voimalla takakulmaan.

Toiselle jaksolle kotijoukkue Brighton tuli uudella voimalla ja hallitsi kenttätapahtumia. Palkinto vahvasta jaksosta tuli 78. minuutilla, kun Watford-puolustaja Adrian Mariappa söhläsi pallon omaan maaliin.

Mariappa katkaisi matalan keskityksen hätäisesti ohjaten pallon maalin kattoon. Vaikka Mariappa oli tilanteessa kovassa vauhdissa ja keskitys oli kova, näytti jamaikalaisen toiminta tilanteessa kömpelöltä.

Watfordin tasapeli tietää hyvää Teemu Pukin Norwichille. Viimeistä edellisenä oleva Watford kasvatti piste-eroa Norwichiin vain yhdellä pisteellä. Joukkueiden välinen ero on nyt kuusi pistettä.