Päivä pitenee ja huippusarjoissa panokset kovenevat! Niinpä peliyhtiö haluaa tarjota uusille asiakkaille todella kovan liittymistarjouksen: saat sitä suuremman ilmaisvedon, mitä enemmän talletat. Ilmaisvedon suuruus voi olla jopa 200 euroa!

Ilmaisvetojen makuun pääset jo 10 euron talletuksella. Seuraamalla alla olevia ohjeita olet mukana pelissä:

  1. Avaa tili ille TÄÄLTÄ.
  2. Katso kampanjasivun taulukosta, minkä ilmaisvedon haluat.
  3. Tee talletus ja saat heti taulukon mukaisen ilmaisvedon!

Valioliigassa vielä paljon avoimia kysymyksiä

Liverpoolin mestaruus näyttää jo sinetöidyltä, vaikka matemaattiseen varmuuteen on vielä matkaa. Paljon muuta on vielä sen sijaan ratkaisematta. Mitkä joukkueet lunastavat paikkansa ensi kauden euroturnauksiin? Entä mitkä joukkueet joutuvat ottamaan ensi kaudella vauhtia Championshipistä?

Nämä ovat mielenkiintoisia kysymyksiä jo itsessään, mutta suurimman jännityksen ja nautinnon Valioliigasta saat, kun pistät panosta peliin ja vetoja sisään. Minkä suuruisen ilmaisvedon sinä haluat lyödä?

Lisätietoa tarjouksesta:

  • Tarjous on voimassa 24.02. klo 00:59 asti.
  • Tämän tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja in normaaliin vedonlyönnin tervetulobonukseen. Pienin ilmaisvetoon oikeuttava talletussumma on 10 €. Vain ensimmäinen tekemäsi talletus oikeuttaa ilmaisvetoon. Talletus tulee tehdä yhdellä kertaa, ei useassa osassa. Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen ennakko- ja livevedossa.
  • Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 30 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Katso lisäohjeet kampanjasivulta.