Irlannin maajoukkueen päävalmentaja Mick McCarthy on huolissaan Tottenhamin hyökkääjästä Troy Parrottista, joka debytoi hänen ryhmässään viime marraskuussa.

Parrott, 18. esiintyi tällä kaudella ensimmäistä kertaa myös Tottenhamin ykkösmiehistössä, mutta sittemmin hän on saanut miesten otteluissa peliaikaa vain viisi minuuttia. Tammikuussakuussa häntä huhuttiin lainalle Mestaruussarjan Charltoniin, mutta siirto ei toteutunut. Viime viikolla hän solmi Tottenhamin kanssa kesään 2023 ulottuvan jatkosopimuksen.

McCarthylta kysyttiin, onko hän tyytyväinen Parrottin tehtyä jatkosopimuksen, mutta maajoukkueluotsi käänsi keskustelun nuorukaisen vähäiseen peliaikaan.

– En varsinaisesti [ole tyytyväinen]. Toivoin, että hän olisi mennyt Charltoniin ja päässyt pelaamaan hieman otteluja lainalla, kommentoi McCarthy Irish Timesille.

– Se on taloudellisesti hänelle hyvä juttu, että hän sai uuden sopimuksen, mutta toivoisin hänen pelaavan jalkapalloa jossain muualla.

– Hän ei ennen voinut siirtyä ikänsä takia ja ymmärrän sen, mutta hänellä on todella pieni mahdollisuus päästä maajoukkueeseen, jos hän ei pelaa kilpailullisissa otteluissa.