Somersetiläisen Clevendon Townin otteluissa ei aina välttämättä nähdä maailman kirkkaimpia tähtiä, saati sitten puoliammattilaisseuran junioripelien tiimoilla.

Clevedon Town Football Club

@ClevedonTownFC
Tonight Clevedon Town Under 18s are playing Millfield Under 18s at The Everyone Active Stadium with a 7:00 pm kick-off with the game having been postponed from Monday. Admission is £3 for Adults, £2 for Concessions and Under 16s Free.

Keskiviikkona yksi todella valovoimainen nimi 3500 katsojaa vetävällä stadionilla kuitenkin nähtiin. Clevendonin alle 18-vuotiaiden joukkue kohtasi Millfieldin, jonka riveissä pelaa 17-vuotias Romeo Beckham. Suhteellisen tunnettujen vanhempien jälkeläinen veti paikalle isänsä, David Beckhamin, kesken tämän perustaman MLS-seura Inter Miamin kiireiden.

Yksi englantilaisen jalkapallon suurista ikoneista ehti myös poseerata isäntäjoukkueen kuvassa ottelun jälkeen, mikä luonnollisesti ilahdutti paikallistasolla.

Clevedon Town Football Club

@ClevedonTownFC
David Beckham it was an absolute pleasure having you watch our U18s tonight. The boys were made over you took the time for a photo. Massive thanks to Millfield for the friendly and all the best guys ⚽️

Tarina ei kerro, maksoiko isä-Beckham kolmen punnan hintaisen ottelulipun omasta taskustaan.