Villarrealin nuorukaiset Pau Torres ja Samuel Chukswueze ovat molemmat Arsenalin kiinnostuksen kohteena. Asiasta kertoo kaksikon joukkuetoveri Santi Cazorla, joka on entinen Arsenalin tähtipelaaja.

Torres, 23, on joukkueensa arvostettu toppari ja Chukwueze, 20, juonikas laituri. Molempien odotetaan siirtyvän La Ligasta isompiin ympyröihin jossain vaiheessa uraansa.

Cazorla kertoi espanjalaislehti Marcalle saaneensa puheluita, joissa Arsenalissa työskentelevät ihmiset ovat kyselleet Torresin ja Chukwuezen perään.

– Kyllä, erityisesti ystävät Arsenalista, kuusi vuotta Pohjois-Lontoossa pelannut Cazorla vastasi kun kysyttiin, onko hän saanut yhteydenottoja joukkuetovereihinsa liittyen.

– He kysyvät minulta heistä ja ajattelevat heidän pystyvän hyppäämään huomenna Valioliigaan.

Konkari ei usko nuorempien pelaajien kuitenkaan olevan vielä valmiita Valioliigan vauhtiin.

– On hyvä, että suurseurat ovat kiinnostuneita nuorista Villarrealin pelaajista, mutta tällä hetkellä kehotan heitä jättämään heidät rauhaan.

– Heidän täytyy ottaa vielä askeleita eteenpäin. Heillä molemmilla on upea persoonallisuus ja jalat maassa.

Cazorlan mukaan Torres kuulee jatkuvasti puhetta, joissa tämä yhdistetään Barcelonaan ja Manchester Cityyn. Cazorla kuitenkin sanoo Torresin tiedostavan, että kehittymisvaraa riittää vielä runsaasti ennen hyppyä isompaan sarjaan.

Jos Torresin ja Chukwuezen tulevaisuus on hämärän peitossa, sitä se on myös Cazorlalla. 35-vuotiaan sopimus Villarrealin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä päätöstä jatkosta ole vielä tehty.

– En koskaan suunnittele mitään pitkäaikaista, Cazorla totesi.

– Hoidan kauden loppuun ja katson sitten mitä kroppani kertoo, sillä joka päivä kun herään, tuntemukset ovat erilaisia.

Hän palasi entiseen seuraansa vuonna 2018 ja haluaa edustaa joukkuetta vain ollessaan tarpeeksi hyvässä kunnossa.

– Olen aina sanonut, että palaan tänne parhaalla tasollani. Ja kun nään etten ole 80 prosentin (kunnossa), siirryn syrjään ja annan tietä nuoremmille pelaajille.

– En tee mitään päätöstä juuri nyt, mutta on selvää että pelaaminen Euroopassa on kiinnostavaa joka pelaajalle. Teen päätökseni kesällä.