Nicolás Otamendin nykyinen sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kesällä 2022.

32-vuotias Otamendi on saanut tällä kaudella huomattavasti peliaikaa etenkin muiden puolustajien loukkaantumisten vuoksi.

Suurena River Platen kannattajana tunnettu Otamendi olisi tiettävästi halukas palaamaan Argentiinaan nykyisen sopimuksensa jälkeen. Jos River Plate haluaa Otamendin ja seurat pääsevät yhteisymmärrykseen siirrosta, olisi siirto kenties mahdollinen jo ennen kesää 2022.

Otamendin edustaja Martín Sendoa puhui topparin tulevaisuudesta TyC Sportsin haastattelussa.

– Minun on katsottava, mitä hänen kanssaan tapahtuu. Otamendi on päässyt pelaamaan ja Cityä on kunnioitettava. Riverin kannattajat ja Otamendi haluavat siirron tapahtuvan, mutta River ei ole ottanut meihin yhteyttä. Toki jos Marcelo Gallardo (River Platen päävalmentaja) soittaa hänelle ja vakuuttaa hänet, mitä vain voi tapahtua.

– Otamendi on suuri Riverin kannattaja. Hänellä oli hiljattain syntymäpäivät ja syntymäpäiväkakussa oli Riverin logo. Se kertonee kaiken tarpeellisen. Otamendi haluaa lopettaa uransa Riverissä, mutta päätös ei riipu ainoastaan hänestä. Sopimuksensa jälkeen hän voisi palata Argentiinaan. Hän tekisi mitä vain pelatakseen River Platessa.