Chelsean ja Tottenhamin välisen ottelun videotuomarit ovat Sky Sportsin mukaan nostaneet kätensä pystyyn virheen merkiksi ja myöntäneet, että Spursin Giovani Lo Celson olisi pitänyt saada pelissä suora punainen kortti.

Kotijoukkueen kapteeni César Azpilicueta sai Lo Celson napit suoraan sääreensä, kun kaksikko kamppaili pallosta toisen jakson alussa. Tilanne tarkistettiin videolta, mutta Lo Celso säästyi suihkukomennukselta.

– Minä en ole sellainen pelaaja, joka kieriskelee maassa, koska minä olen sitkeä kaveri. Mutta se ei ollut minun vikani, koska se oli selkeä polkaisu sääreeni. Tunsin sen heti, kommentoi Azpilicueta BBC:n mukaan.

– Olin yllättynyt, kun siitä ei tullut punaista korttia, ei edes keltaista. Kaikki tekevät tietysti virheitä, mutta sen pitäisi olla helpompaa, kun käytössä on monia uusintoja.

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard ihmetteli myös, miksei Lo Celsoa poistettu kentältä.

– Kaikki näkivät sen. Se oli punaisen paikka.

GOAL

@goal
VAR have admitted that Giovani Lo Celso should have been sent off for this tackle on Cesar Azpilicueta 👀

Nothing was given after the initial VAR review 🤨

#CHETOT

– En tykkää vaatia punaisia kortteja, mutta hänen jalkansa olisi voinut murtua. Minä en kommentoi nyt tämän ottelun tuomareita. VAR:n on tarkoitus selkeyttää asioita, mutta se ei toimi tarpeeksi hyvin.

Tottenhamin käskyttäjä José Mourinho sanoi, ettei nähnyt koko tilannetta.

– En nähnyt sitä, En katsonut ottelua televisiosta, enkä nähnyt sitä pelin aikana. En osaa sanoa siitä mitään.’

Chelsea voitti ottelun 2-1 (lue otteluraportti).