Liverpoolin tappioton kausi päättyi Watfordin Vicarage Roadilla armottomiin 3-0 -lukemiin lauantaina. Lopputulos ei punaisille paljoa selittelyn varaa jätä, eikä selityksiin pyri myöskään joukkueen avauskokoonpanoon ensi kertaa sitten viime joulukuun alun jälkeen noussut toppari Dejan Lovren.

Georginio Wijnaldumin kanssa joukkueensa kommenttiautomaatteihin kuuluva kroatialainen kuvaili tappiota elävin esimerkein.

– Se tuntui meistä siltä, kuin joku olisi lyönyt kasvoihin, ja me ansaitsimme sen.

Jürgen Kloppin ryhmä ehti toki harjoitella häviämistä jo Mestarien liigan ottelussaan Atlético Madridin vieraana. Putoamista vastaan taistelevan Watfordin ei moni silti uskonut pystyvän joukkuetta tyrmäämään.

– Olemme hieman häpeissämme. Esitykselle ei ole olemassa tekosyitä. Häviäminen tuntuu erityisen kipeältä, sillä koko ottelun ajan pelistämme puuttuivat kaikki siinä normaalisti olevat elementit.

Watford on sarja-asemastaan huolimatta armoton ryhmä, ja vastaavaa armottomuutta ei nyt Liverpoolin puolelta löytynyt.

– Aggressiivisuus pallon menetysten jälkeen ei riittänyt. Yleensä onnistumme siinä, mutta Watford vai nyt kaikki kakkospallot.

Ottelun lopputulos ei toki Liverpoolia juuri sarjataulukossa hetkauta, mutta Watfordille kyse oli isosta asiasta – se taistelee edelleen paikastaan korkeimmalla sarjatasolla.

Lähde: Sky Sports

Päivitetty 2.3. klo 11.09: ottelu pelattiin lauantaina