Mohamed Salah on yhdistetty siirtohuhuissa silloin tällöin muun muassa Real Madridiin.

Liverpoolia muutaman vuoden ajan edustanut Salah taistelee jälleen sarjan maalikuninkuudesta. Salah on iskenyt tällä kaudella 15 maalia Valioliigassa.

Liverpool-siirtonsa jälkeen Valioliigassa komeat 69 maalia ampunut 27-vuotias Salah pelaa parhaillaan uransa parhaita vuosia.

Liverpoolissa uransa aikana satoja otteluita pelannut Steve McManaman ei usko Salah’n siirtyvän Espanjaan. McManamanin mielestä maailman parhaat seurat pelaavat tällä hetkellä Englannissa.

– Näen hänen tulevaisuutensa Liverpoolissa. Kaikkia parhaita pelaajia huhutaan aina Real Madridiin ja Barcelonaan, koska kumpaakin pidettiin aikoinaan maailman parhaina seuroina. Tämän hetken parhaat seurat pelaavat kuitenkin Valioliigassa, Real Madridissakin urallaan pelannut McManaman kertoi Horseracing.netin haastattelussa.

– Valioliigassa on maailman parhaat seurat, joten en ymmärrä, miksi hän siirtyisi La Ligaan tällä hetkellä. Ellei Real Madrid hanki lähitulevaisuudessa neljää tai viittä huippupelaajaa, ei heitä voi verrata Valioliigan huippuseuroihin.

– Sama tilanne on Barcelonassa. Leo Messi lopettaa uransa muutaman vuoden kuluttua ja Real Madrid menettää Sergio Ramosin, Toni Kroosin, Luka Modricin ja Karim Benzeman. He kaikki ovat kolmekymppisiä.