Watford voitti viime viikonloppuna Liverpoolin Valioliigassa peräti 3-0.

Kyseessä oli Liverpoolille kuluvan sarjakauden ensimmäinen tappio, eikä seura kyennyt siten pelaamaan tappiotonta valioliigakautta.

Watfordin avauskokoonpanossa täydet minuutit Liverpoolia vastaan pelannut Kiko Femenía käväisi Marcan haastateltavana ottelun jälkeen. Femenía antoi haastattelussa neuvoja Atléticolle ajatellen ensi viikon Mestarien liigan neljännesvälierien toista osaa.

Atlético voitti avausosassa Liverpoolin 1-0, eikä Liverpool laukonut ottelussa kertaakaan kohti Jan Oblakin vartioimaa maalia.

Femenían mukaan Atléticolla on mahdollisuudet jatkopaikkaan, jos se kykenee puolustamaan tiiviisti.

– Atléticolla on hyvä joukkue, joka etenkin kykenee puolustamaan todella laadukkaasti. Heillä on hyökkäyksessään nopeita pelaajia. Atléticon kannattaa olla tiiviinä porukkana puolustamassa ja olla valmiita lähtemään nopeasti vastahyökkäykseen.

– Liverpool tulee varmasti päälle hyvin aktiivisesti, mutta jos Atlético kestää ja puolustaa hyvin, on heillä hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan. Mielestäni yksikään joukkue ei osaa puolustaa paremmin tuollaisessa paikassa kuin Diego Simeonen Atlético. Toivotan heille onnea ja jatkopaikkaa.