Manchester Unitedin lainamaalivahti Kieran O’Hara on saanut kuuden ottelun mittaisen pelikiellon puraistuaan vastustajaa viime lauantain sarjaottelussa Englannin Ykkösliigassa.

Kaudeksi 2019-20 Burton Albioniin lainattu O’Hara puraisi vastustajaa kädestä ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä viime lauantain 1-1-tasapelissä Peterborough’ta vastaan. Ottelun erotuomari ei tilannetta huomannut, mutta Englannin Jalkapalloliitto FA otti tapauksen tutkintaan pelin jälkeen.

23-vuotias O’Hara kielsi tarkoituksensa satuttaa vastustajaa, mutta sai tempauksestaan silti kuuden ottelun pelikiellon ja 2500 punnan sakot.

O’Hara, joka ei ole vielä pelannut yhtäkään ottelua Manchester Unitedin ykkösjoukkueessa, on edustanut Irlannin A-maajoukkuetta kahdessa pelissä. Hän on pitänyt yhdeksän nollapeliä 33 sarjaottelussa Burtonin maalilla tällä kaudella.