Arsenalin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitarjan siirtyi viime syyskuussa koko kauden kestävällä lainasopimuksella AS Romaan. Armenialainen on iskenyt tällä kaudella Serie A:ssa kuusi osumaa pelaamissaan 13 ottelussa.

Mkhitarjan oli pettynyt kohteluunsa Gunnersissa. Tuolloin joukkueen päävalmentajana toimi vielä Unai Emery.

– Tiesin, että minua arvostettaisiin enemmän AS Romassa, kuin Arsenalissa. Kauden alussa minulle tehtiin lupauksia [viitaten Arsenaliin ja tämän kauden alkuun]. Muutaman viikon jälkeen kaikki oli kuitenkin toisin. He kohtelivat minua eri tavalla, armenialainen sanoi Vivaro Newsille.

Arsenalin nykyinen manageri Mikel Arteta ei poissulje Mkhitarjanin paluuta, ja tulevaisuutta joukkueessa.

– Olen aina pitänyt hänestä. Hän on sellainen pelaaja, joka sopii jokaiseen joukkueeseen, kun hän on parhaimmillaan. Hänen on oltava sellainen johdonmukaisesti, ja sitä meidän on arvioitava. Hänen paluunsa on mahdollinen, ja sitä meidän on mietittävä, espanjalaismanagei toteti Goalille.

– Tarkkailemme kaikkia lainapelaajiamme. Se on meidän velvollisuutemme. Hän [viitaten Mkhitarjaniin] on pelannut todella hyvin viime aikoina. Me tiedämme, millainen pelaaja hän on ollut. Tiedämme hänen historiansa, ja tarvitsemme kaiken mahdollisen informaation, jotta voimme tehdä oikean päätöksen [viitaten hänen tulevaisuuteensa], Arteta päätti.