Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær uskoo, että hänen joukkueensa pystyy kukistamaan itävaltalaisen LASK Linzin Eurooppa-liigan neljännesvälierissä tyhjästä katsomosta huolimatta.

Manchester Unitedin ja LASK:n torstainen ottelu määrättiin pelattavaksi ilman kannattajia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Maailman terveysjärjestön WHO luokkitteli koronaviruksen keskiviikkona pandemiaksi, eli maailmanlaajuisesti levinneeksi epidemiaksi.

Solskjær myönsi, että pelaaminen tyhjälle stadionille voi vaatia jonkinlaista tottumista Unitedin pelaajilta. Hän kuitenkin uskoo, että pelaajat voivat luoda tarvittavan tunnelman myös keskenään.

– Meidän on luotava meidän oma ilmapiirimme ottelun aikana. He [LASK] ovat tottuneet harjoittelemaan ilman katsojia, me pelaamme paljon harjoituspelejä suljettujen ovien takana. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö minun pelaajani olisi valmiita suoriutumaan, vaikka paikalla ei olisikaan yhtään faneja, Solskjær kertoi Manchester Unitedin verkkosivujen mukaan keskiviikkona lehdistölle.

– Nämä olosuhteet ovat hankalia meidän koko yhteiskunnallemme. Juuri nyt, meidän on vain tehtävä mitä meiltä on pyydetty, ja mentävä eteenpäin pelien parissa. Totta kai, se tulee olemaan outoa.