Eurooppa-liigaa pelataan tänään kuuden ottelun verran. Alkuperäisen kalenterin mukaan pelejä olisi pitänyt olla kahdeksan, mutta Sevillan ja AS Roman, sekä Internazionalen ja Getafen kohtaamiset on koronavirukseen liittyvien seikkojen vuoksi siirretty. Kaksi valioliigajoukkuetta nähdään kentillä, toinen niistä vastentahtoisesti.

LASK – Manchester United

Ole Gunnar Solskjærin ryhmä pelaa ottelunsa Itävallassa, alkaen kello 19.55. Suomen aikaa. Unitedin ja linziläisseuran UEFA rankingit kertonevat lähtöasetelmista: ensin mainittu on sijalla 10., jälkimmäinen sijalla 103. LASK on nimenä monelle tuntematon, mutta jotain kertonee se että joukkue raivasi edellisellä kilpailun kierroksella tieltään AZ Alkmaarin.

Manchester United

@ManUtd
New opponent ✅
New stadium ✅
New challenge ✅

#MUFC #UEL

Ottelu pelataan koronavirusepidemian vuoksi suljetuin ovin. United kertoo korvaavansa ottelumatkat ja liput hankkineille kannattajilleen kullekin 350 punnan edestä kuluja.

BBC Sport

@BBCSport
👏👏👏

Man Utd say they will pay £350 towards the travel and accommodation costs of each supporter who bought a ticket to watch the team face LASK in the Europa League.

bbc.in/2Qb3VuN

Olympiakos-Wolverhampton

Tämän ottelun läpivienti on aiheuttanut suuria kysymysmerkkejä. Wolves vetosi UEFA:an, jotta peli oltaisiin siirretty, mutta sai kieltävän vastauksen.

Nyt Nuno Espirito Santo vie siis joukkonsa vastentahtoisesti Kreikkaan, jossa isäntäseuran omistaja on tiedottanut saaneensa virustartunnan. On toki huomioitava, että koko Olympiakosin joukkue henkilökuntineen sai testeissä puhtaat paperit. Yleisöä ei tähänkään otteluun päästetä.

– Haluamme kilpailla normaaleissa ympäristöissä. Se kova kotikannatus, joka Olympiakosilla on, olisi sopinut meille erinomaisesti. Nyt meidän on vain pystyttävä keskittymään.

Wolves

@Wolves
"We want to compete in a normal environment with a tough crowd that Olympiacos has, this is the way we love to compete, but it’s up to us to focus and compete well in the game."

🗣 @Nuno

Ottelun on määrä alkaa kello 22 Suomen aikaa.

Eurooppa-liiga torstaina 12.3.2020

Kello 19.55.

Basaksehir – FC Kööpenhamina

LASK – Manchester United

Frankfurt-Basel

Kello 22.00

Olympiakos-Wolverhampton

Rangers-Leverkusen

Wolfsburg-Shakhtar