Mainioon vireeseen päässyt Manchester United kukisti LASK Linzin 5–0 Eurooppa-liigan neljännesvälierien avauskohtaamisessa Itävallassa.

Maalintekijät olivat Odion Ighalo, Daniel James, Juan Mata, Mason Greenwood ja Andreas Pereira.

Lainapelaaja Ighalo viimeisteli jo neljännen maalinsa Unitedin paidassa. Mies on ollut nyt kolme kertaa avauskokoonpanossa ja heiluttanut verkkoa joka kerta.

James puolestaan päätti 2 527 minuuttia kestäneen maalittoman putkensa. Edellisen osumansa hän oli tehnyt elokuussa Southamptonia vastaan.

Torstai-illan kamppailu pelattiin tyhjille katsomoille koronatilanteen takia.

Matalle avautui erinomainen paikka vajaan 20 minuutin kohdalla Luke Shaw’n keskityksen jälkeen, mutta laukaus kimposi puolustajan kautta ohi maalin.

Pian James pääsi ampumaan kohti isäntien maalia. Alexander Schlager onnistui kuitenkin torjumaan matalan kudin.

10 - Bruno Fernandes has been involved in more Europa League goals than any other player this season, with the Portuguese netting six goals and providing four assists with Sporting CP and Manchester United combined. Frank.

Ighalo sai 28. minuutilla syötön Bruno Fernandesilta, otti pallon taitavasti muutamalla kosketuksella ilmasta haltuunsa ja tykitti upean vasemman jalan laukauksen ylänurkkaan.

Harry Maguiren pusku suuntautui ensimmäisen puoliajan lopussa ohi maalin. Sitä ennen LASK oli hyökännyt kertaalleen vaarallisesti.

Vapaaksi jääneen Matan ohjaus lensi maalin yli toisen jakson alkuminuuteilla, mutta James ei omaa tilannettaan hukannut vajaan tunnin kohdalla. Mies ohitti yhden vastustajan, hakeutui vetopaikkaan ja pyssytti pallon varmasti alanurkkaan.

Manchester United

@ManUtd
How good is it to see this man back on the scoresheet?! 🥰

@Daniel_James_97 #MUFC

Ighalo oli vain minuutteja myöhemmin huippupaikassa näppärän hyökkäyksen päätteeksi, ja matala sijoitus osui tolppaan.

Reilut 20 minuuttia ennen loppua LASK:n Peter Michorfille vapautui yhdellä harhautuksella yllättävän hyvä tilanne, mutta Unitedin onneksi kuti ei osunut maalipuiden väliin.

Paikkoja hukannut Mata pääsi kuin pääsikin lopussa maalitilastoon. Hän teki oivan juoksun pystyyn ja onnistui Fredin maukkaasta esityöstä.

Täysosuma ei kuitenkaan jäänyt pelin viimeiseksi, sillä United rokotti heikosti puolustanutta kotijoukkuetta kaksi kertaa lisäajalla. Ensin Greenwood ohitti maalivahdin etunurkasta, ja heti perään toisen vaihtomiehen Pereiran kaukoveto upposi luvattoman helposti sisään.

Kaiken kaikkiaan Sergio Romero selviytyi helpolla Unitedin tolppien välissä.