Liverpool oli 2-0 -johdossa, ja matkalla Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon, kun keskiviikon trilleri Anfieldilla sai ison käänteensä.

Kolmea minuuttia isäntien vapauttavan toisen maalin jälkeen maalivahti Adrián antoi todella huonon syötön – seurauksena Atlético Madridin osuma, joka jo sinällään olisi vierasmaalisäännön puitteissa riittänyt pudottamaan Jürgen Kloppin ryhmän jatkosta.

– Se syöttö ei varsinaisesti auttanut meitä, manageri totesi. Adrián on ihana poika, mutta tässä tilanteessa hän teki väärän ratkaisun. Yleensä maalin päästäminen ottelussa ei ole iso asia, mutta nyt se käänsi kaiken. Ennen sitä osumaa Madrid oli kentällä neuvoton, ja kaikki tuntui rullaavan meidän eduksemme.

Kloppin mukaan vieraiden kavennus – jota siis seurasi vielä kaksi Adriánin ohitusta lisää – näkyi konkreettisesti pelaajissa.

– Meistä tuli jäykkiä ja kankeita, heidän jalkansa alkoivat toimia paremmin.

Liverpoolin ykkösvahti Alisson on kaudella ollut paljon loukkaantuneena, ja Adrián on saanut paljon töitä. Tähän saakka valtaosa oman leirin kommenteista on ollut espanjalaista ylistäviä. Nyt monen mieleen palaa joukkueen entinen torjuja Loris Karius.

Lähde: Sky Sports