Liverpoolin entinen maalivahti Chris Kirkland tuntee sympatiaa Adriánia kohtaan. Espanjalaisvahti sortui pahaan virheeseen Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa Atlético Madridia vastaan.

Adrián ”lahjoitti” pallon ratkaisevalla hetkellä suoraan vastustajalle, mikä kostautui takaiskumaalina. Kilpailun voittoa puolustanut Liverpool putosi heti pudotuspelien avauskierroksella.

Kirklandin mielestä se tuo lisäpainetta Adriánille, että Liverpoolin selvä ykkösvahti Alisson on ollut viime vuosien aikana niin hyvä.

– Ja valitettavasti hän (Adrián) teki virheen Chelsean kotikentällä joitakin päiviä sitten ja eilisiltana, mutta hän tietää olevansa riittävän iso persoona, Kirkland totesi Love Sport Radiolle.

Hänen mukaansa Adrián on kokonaisuudessaan tuurannut Alissonia hyviä, kun tämä on ollut loukkaantuneena.

– En ole varma mikä Adriánin sopimustilanne on, mutta kuulkaa, hämmästyisin jos hän ei olisi seurassa ensi vuonna sen vuoksi mitä hän on tehnyt ja miten hän on suoriutunut – ei ainoastaan kentällä vaan myös kentän ulkopuolella.

– Pukuhuoneessa hän on hyvin eloisa. Pojat pitävät hänestä äärimmäisen paljon. Joten kun tekee virheitä korkean profiilin peleissä, kysymyksiä nousee aina ilmaan.