Chelsean akatemiakasvatti Jeremie Boga on kertonut harkitsevansa paluuta Stamford Bridgelle, tehtyään läpimurtonsa Euroopan huipputasolla Sassuolon riveissä.

23-vuotias laitahyökkääjä siirtyi Serie A -seuran riveihin kolmella miljoonalla eurolla vuonna 2018. Hän on pelannut Sassuololle 52 ottelua, tehden niissä 11 maalia ja antaen viisi maalisyöttöä.

Siirron yhteydessä Chelsea sopi Sassuolon kanssa takaisinosto-optiosta, jonka uskotaan pyörivän noin 20 miljoonan euron tienoilla. Nyt Chelsean ollaan huhuiltu olevan taas Bogan perässä. Boga olisi valmis harkitsemaan paluuta Valioliigaan, jos Chelsea haluaisi tuoda hänet takaisin.

Premier Sports

@PremSportsTV
Jeremie Boga 😍

WHAT. A. GOAL.

One of the best you'll see this weekend 🚀🚀🚀

#SerieA

– Kun olin vielä siellä, meitä oli minun lisäkseni Willian, [Eden] Hazard, Pedro. Kun José Mourinho oli puikoissa, siellä oli myös Mohamed Salah, Boga kertoi The Athleticille.

– Siellä oli paljon hyviä laitureita. Jos en pystynyt pääsemään kentälle, yritin aina päästä lainalle. Johonkin missä voisin kehittyä, ja mistä voisin kenties jonain päivänä palata.

Boga pelasi Chelsean akatemiassa samaan aikaan kuin esimerkiksi Tammy Abraham, joka on ollut yksi seuran tärkeimmistä pelaajista tällä kaudella. Ranskalaispelaajan mielestä Chelsean akatemiarinki oli silloin yksi lontoolaisseuran historian parhaimmista.

– Minusta meidän sukupolvemme oli yksi Chelsean parhaista koskaan. Meillä oli niin paljon taitavia pelaajia. Se ei ollut helppoa, mutta joka viikonloppu, olimme niin tottuneita voittamaan 2-0 tai 3-0, Boga muisteli.