Atlético Madridin laitahyökkääjän Thomas Lemarin edustajat tapasivat Manchester Unitedin väkeä viime viikolla, kertoo ESPN.

United on ruvennut kartoittamaan nimekkäitä hankintoja kesän siirtoikkunaa varten ja tavannut jo useita agentteja.

Ranskan A-maajoukkueessa 24 kertaa esiintynyt Lemar, 24, haluaa jättää Atlétin, jossa hän on jäänyt vähälle peliajalle. Lemarin pelityyli ei ole sopinut madridilaisseuralle eikä Atlétin pelityyli Lemarille.

Hän oli Unitedin tähtäimessä myös kesällä 2017 pelattuaan loistavan kauden AS Monacossa. Tuolloin häntä huhuttiin myös Liverpooliin ja Arsenaliin, mutta Lemar jätti Monacon lopulta vasta vuotta myöhemmin siirtyessään Espanjaan 70 miljoonan euron korvausta vastaan.

Ranskalaislaituri ei ole enää yhtä kovassa huudossa kuin pari vuotta sitten, mutta häntä pidetään Unitedissa yhä mielenkiintoisena pelaajana. Vähäisestä peliajastaan huolimatta Lemarin ei uskota lähtevän Atlétista halvalla, sillä hänen sopimustaan on jäljellä vielä kolme vuotta.

Lemar on pelannut Atlético Madridissa 67 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt kuusi. Kuluvalla kaudella hän ei ole onnistunut maalinteossa.