Sveitsiläisseura Sion on antanut potkut yhdeksälle pelaajalleen potkut, koska he eivät suostuneet alentamaan palkkaansa koronaviruskriisin keskellä. Pandemia on aiheuttanut useille seuroille ympäri maailmaa talousvaikeuksia ja Sion toivoi pelaajiensa tulevan tilanteessa vastaan.

Potkut saaneiden pelaajien joukossa ovat muun muassa Arsenalissa yhdessä pelanneet Alex Song ja Johan Djourou. Heidän lisäkseen listalla ovat Englannissakin lainalla käynyt Seydoy Doumbia, Xavier Kouassi, Pajtim Kasami, Ermir Lenjani, Mickael Facchinetti, Christian Zock ja Birama Ndoye.

Sveitsin pelaajien liitto SAFP on tulkinnut potkut epäreiluiksi ja pelaajat etsivät tällä hetkellä apua tilanteeseen lakimiehiltä. Liitto protestoi potkuja vastaan ja vaati päätöstä peruttavaksi.

Song on edustanut urallaan myös muun muassa FC Barcelonaa ja West Hamia. Djourou on puolestaan kiertänyt Arsenalista lopullisesti lähdettyään Antalyasporin ja Spalin kautta Sioniin.