Arsenalin Mesut Özil suunnittelee pelaavansa Emirates Stadiumilla sopimuksensa loppuun saakka, kertoo hänen agenttinsa Erkut Sögüt. Hän ei kuitenkaan ole sulkenut pois Özilin mahdollista siirtoa Turkin Superliigaan, missä Fenerbahçe on osoittanut konkreettista kiinnostusta saksalaispelaajasta.

Özilin sopimus Arsenalissa päättyy kesällä 2021. Hänen 350 000 punnan viikkopalkkansa on luonut haasteita lontoolaisseuralle, joka on joutunut luopumaan sekä Alexis Sánchezista että Aaron Ramseysta entisen Real Madrid -taiturin jättimäisen viikkopalkan takia.

The Independentin mukaan Arsenal haluaisi myydä Özilin jo tänä kesänä vapauttaakseen hänen palkkansa muita menoja varten. 31-vuotias pelintekijä ei ole kuulunut enää Unai Emeryn ja Mikel Artetan alaisuudessa joukkueen tärkeimpiin pelaajiin.

Mutta koska vain harvoilla seuroilla olisi edes varaa majoittaa pelaajaa näin suurilla palkkavaatimuksilla, Arsenal ei todennäköisesti pääse Özilistä eroon ennen kesää 2021. Myös Özilin agentin mukaan kyseinen skenaario vaikuttaa todennäköisimmältä.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Jalkapallossa ei voi koskaan tietää. Ensinnäkään et voi koskaan arvata pelaajien siirtoja, Sögüt kertoi Goalin haastattelussa.

– Olen sanonut sen ennenkin, mutta sanon sen taas. Hän (Özil) on todella tyytyväinen täällä Arsenalissa. Hänen sopimuksensa on yhä voimassa, eikä siihen ole tullut muutoksia.

Öziliä ollaan huhuiltu vahvasti Fenerbahçeen, jonka kerrotaan olleen kiinnostunut pelaajasta jo pidemmän aikaa. Sögüt ei halunnut sulkea pois mahdollista siirtoa turkkilaisseuraan, jota Özil kannatti jo hänen lapsuudessaan.

– Me tulemme katsomaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan sopimuksen päätyttyä, mutta juuri nyt en voi sanoa mitään.