Arsenalissa vuosina 2003-2011 pelannut Cesc Fàbregas kertoi Arsecastin haastattelussa aiemmin, että hän tunsi loppuaikanaan Tykkimiehissä valtavia paineita joukkueen menestymisestä. Espanjalainen oli myös sitä mieltä, että kaikki joukkueen pelaajat eivät olleet yhtä intohimoisia ja taitavia kuin keskikenttäpelaaja itse.

Lue lisää tästä!

Arsenalissa Fàbregasin seuratoverina aikoinaan ollut ranskalaispuolustaja Bacary Sagna ihmettelee entisen joukkuekaverinsa puheita.

– Olen yllättynyt hänen kommenteistaan. Varsinkin, kun hän oli yksi joukkueen johtajista. Ei tuolla tavalla puhuta omasta joukkueesta. Olen yllättynyt, koska hän on mukava kaveri. Hän on edelleen, tämä ei sitä muuta, mutta olen todella yllättynyt, Sagna sanoi Goalin haastattelussa.

– Arsenal teki hänestä huippupelaajan, joten hänen väitteensä, että monet joukkueen pelaajista eivät olleet hänen tasollaan, on aika raakaa. En ole varma, oliko hän itsekään esimerkillinen pelaaja jokaisella kaudellaan. Lehdistö puhui paljon, että hän ei juokse tarpeeksi, joten toiset pelaajat olisivat voineet sanoa hänelle siitä, ranskalainen jatkoi.

– Totta kai joukkueessa on eritasoisia pelaajia. Se ei kuitenkaan ole syy puhua joukkuekavereista tuolla tavalla. En ole samaa mieltä hänen kanssaan. Se on hänen mielipiteensä, ja hänellä on toki oikeus siihen. Hän on loistava pelaaja, jolla on uskomaton taitotaso, mutta ehkä jotkut olisivat odottaneet häneltä enemmän, Sagna päätti.