Leicesterin mainiosti sujunut kausi sai pahan kolauksen juuri ennen koronaviruksen aiheuttamaa keskeytystä, kun puolustaja Ricardo Pereira rikkoi polvensa nivelsiteet Aston Villa -ottelussa.

Portugalin maajoukkuepelaajan kausi julistettiin päättyneeksi, tämän vamman vaadittua leikkaushoitoa. Tilanne on nyt paljon parempi.

– Pari ensimmäistä päivää leikkauksen jälkeen olivat hyvin vaikeita, normaali liikkuminen oli vaikeaa. Joka päivä tunnen kuitenkin jalkani vahvemmaksi, ja tilanne paranee, 26-vuotias sanoi Sky Sportsille.

Karanteeniaikanakin kuntoutus sujuu hyvin.

– Pystyn tekemään valtaosan asioista kotonani. Kolme tai neljä kertaa viikossa teen harjoitteita videoyhteydessä fysioni kanssa.

Päivää ennen liigakauden keskeytystä kerrottiin, että kolme Leicester-pelaajaa oli vetäytynyt omaehtoiseen karanteeniin, koettuaan koronavirukseen viitanneita oireita. Pereira kertoo kaikkien lopulta saaneen negatiivisen testituloksen.

– Heillä oli vain normaalia flunssaa, joka aiheutti yskää. Seura ei tietenkään halunnut ottaa mitään riskejä tilanteessa.