Arsenalin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin sopimus on päättymässä kesällä 2021. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pelaajasta ei haluta luopua ilmaiseksi, tulisi hänet myydä pian tai saada allekirjoittamaan uusi jatkosopimus.

Arsenalissa vuosia pelanneen Bacary Sagnan mielestä päätöksen pitäisi olla helppo. Hän korostaa, että jos Aubameyangin päästäisi pois, tulisi korvaajan hankkiminen maksamaan enemmän kuin hänen jatkosopimuksensa.

– Hän ei voi lähteä nyt, koska Arsenal rakentaa jotain todella vahvaa. Heillä ei ole varaa menettää häntä, Sagna sanoi Goalille.

– Jos heidän täytyy käyttää paljon rahaa, käyttäkää, koska jos he haluaisivat jonkun muun hänen tasoisensa, heidän tulisi maksaa hänestä 150 miljoonaa puntaa.

– Älkää siis käyttäkö 150 miljoonaa puntaa vaan käyttäkää 50 miljoonaa puntaa ja antakaa ne hänelle. Tilanne on sama kuin Robin van Persien kohdalla oli ja siitä tapauksesta heidän on otettava oppia.

– Auba ansaitsee sen [50 miljoonaa puntaa]. En sano tätä hänen nimensä tai maaliensa takia. Hän on koko sarjan paras hyökkääjä.