Leicesterin kapteeni Wes Morgan sanoo olevansa valmis otteluihin suljettujen ovien takana, heti kun sellaiset ovat mahdollisia.

36-vuotiaan joukkue oli yhdessä Aston Villan kanssa viimeinen joukkue, joka tähän mennessä pelasi Valioliigaa – ryhmät kohtasivat toisensa 9. maaliskuuta. Halu takaisin kentälle on kova, eikä pelkästään itsekkäistä syistä.

– Uskon, että valtaosa kannattajista olisi riemuissaan mahdollisuudesta katsoa pelejä televisiosta. Pelaajat tuntevat olevansa vastuussa esiintymisestä, heti kun se on mahdollista. Se olisi boosti koko kansakunnalle, kaikki ikävöivät jalkapalloa.

Pelaajat ovat viime päivinä aiheellisesti puhuneet paljon yhteiskunnallisesta vastuusta, ja taloudellisen tuen antamisesta terveydenhuollon hyväksi. Leicester-konkari katsoo asiaa kenties lähempää.

Ensi alkuun ajatus pelaamisesta suljetuin ovin ei miellyttänyt Morgania.

– Kaiken tämän alkaessa olin sitä vastaan. Kannattajat tekevät peleistä sen mitä ne ovat, he luovat tunnelman. Huomioiden kuitenkin tämän kriisin laajuuden ja sen, miten kauan olemme ilman jalkapalloa, perspektiivi on muuttunut, toppari sanoi The Timesille.

– Heti, kun hallitus ja jalkapalloauktoriteetit sanovat sen olevan turvallista, vaikka sitten karanteenin alaisena, meidän on pelattava.