Arsenalin maalivahti Emiliano Martínez aikoo harkita siirtoa Independienteen, jos myös Sergio Agüero päättää palata tulevien vuosien aikana kasvattajaseuraansa.

Manchester Cityn tähtihyökkääjä on myöntänyt olevansa halukas palaamaan kotijuurilleen ennen eläkkeelle jäämistä (lue lisää). Ikää argentiinalaishyökkääjällä on pian jo 32 vuotta, joten lähtö Etihad Stadiumilta voi tapahtua aivan lähivuosina.

Sitten kun Agüero päättää lähteä, on Martínez halukas liittymään hänen mukaansa.

Emiliano Martínez ei ole pelannut kuin kuudessa Valioliiga-ottelussa Arsenalin maalilla. Kuva: Getty Images

27-vuotias Martínez on viettänyt kahdeksan vuotta Arsenalissa, mutta ei ole missään vaiheessa lunastanut paikkaansa joukkueen ykkösvahtina. Hän on esiintynyt vain 25 kilpailullisessa ottelussa, ja olisi täysin valmis palaamaan Buenos Airesiin, jos joku toinen Independiente-kasvatti päättäisi toimia samoin.

[readmore from=Siirtouutiset]

– No, kun Kun Agüero palaa, aion miettiä sitä myös. Se on seura, mitä hän rakastaa. Totuus on, ettei sitä [mahdollisuutta] voi koskaan sulkea pois, Martínez kertoi TNT Sportsille.

– Olen avoin kaikelle, varsinkin tämän Iso-Britannian tilanteen takia. Pelasin Argentiinassa kunnes olin 17- tai 18-vuotias. En aio koskaan sanoa ei mahdollisuudelle palata sinne. Ehkä kahden tai kolmen vuoden päästä, tulen jopa odottamaan sitä innolla.

Martínez on viettänyt Arsenal-uransa aikana lainajakson kuudessa eri seurassa. Hänen sopimuksensa Emirates Stadiumilla päättyy vuonna 2022.