Englannin maajoukkueen entinen laituri John Barnes kritisoi Tottenhamin hyökkääjää Harry Kanea, joka vihjasi, että hän saattaa lähteä Spursista, jos kokee, ettei seura mene eteenpäin.

– Rakastan Spursia ja tulen aina rakastamaan. Mutta olen aina sanonut, että jos en tunne, että me etenemme joukkueena tai mene oikeaan suuntaan, en aio jäädä huvin vuoksi, sanoi Kane, 26, viime kuussa.

Hän on edustanut Tottenhamia vuodesta 2004 lähtien ja voittanut lontoolaisseuran riveissä Valioliigan maalikuninkuuden kahdesti. Kanea pidetään yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä, mutta hän ei ole voittanut vielä seuratasolla mitään. Huhuissa häntä on viety Manchester Unitediin ja Real Madridiin.

[readmore from=Harry-Kane]

Barnesin, 56, mielestä Kanen puheet ovat esimerkki siitä, että kulttuuri on muuttunut.

– Se on hieman surullista, kun pelaajat sanovat tuollaista. Muistan, kun Wayne Rooney sanoi noin Manchester Unitedista ja hän sai uuden sopimuksen. Se on moderni ilmiö, kommentoi Barnes Daily Mailin mukaan.

– Rooney oli ensimmäinen, joka puhui seuran ja omien tavoitteidensa kohtaamisesta, eikä Fergie [Sir Alex Ferguson] ollut erityisen tyytyväinen, mutta hänen oli annettava hänelle uusi sopimus.

– Mutta kannattajat hyväksyvät sen nykyään, mistä en pidä. Kannattajien pitäisi ymmärtää, että seura on tärkein asia. Jos pelaajat eivät sitoudu seuraan ilman pokaaleja, niin heidän ei pitäisi olla siinä seurassa.

– Kanen pitäisi sanoa, että ”Minä jään Tottenhamiin ja autan heitä voittamaan”.