Tottenhamin tähtäimessä ollut Thomas Meunier haluaa The Telegraphin mukaan siirtyä Bundesliigaan, kun hänen sopimuksena PSG:n kanssa umpeutuu tänä kesänä. Belgian maajoukkuemies ei aio jatkaa sopimustaan pariisilaisseuran kanssa, vaan on halukas vaihtamaan maisemaa.

28-vuotiaalla laitapuolustajalla on ollut tammikuusta lähtien lupa neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa ilmaisesta siirrosta, herättäen vahvaa kiinnostusta Tottenhamissa ja Chelseassa. Lontoolaisseurojen harmiksi Meunier on kuitenkin päättänyt priorisoida siirtoa Bundesliigaan.

Borussia Dortmund on englantilaislehden mukaan tarjoamassa Meunierille sopimusta, jos Real Madridista lainattu Achraf Hakimi jättää Signal Iduna Parkin tänä kesänä. Oikeaa laitapuolustajaa etsivä Bayern München on kiinnostunut hankkimaan Hakimin riveihinsä.

Club Bruggesta hankittu Meunier on pelannut viimeiset neljä vuotta PSG:ssä. Häntä ollaan yhdistetty jo useamman kerran Valioliigaan. Meunier on tiettävästi Manchester Unitedin kannattaja, ja hän vieraili Old Traffordilla Romelu Lukakun pelatessa vielä manchesterilaisseuran hyökkäyksessä.