Manchester United lainasi Alexis Sánchezin elokuussa Internazionaleen kuluvaksi kaudeksi.

Chileläisen kausi Interissä on ollut vaikea. Alexis otti syyskuussa Sampdoriaa vastaan punaisen kortin, jonka jälkeen hän loukkaantui harjoituksissa ja oli sivussa aina tammikuulle saakka.

Päästyään takaisin pelirytmiin koronaviruspandemia pysäytti Serie A:n ja jalkapalloilun ympäri maailman. 31-vuotias Alexis on pelannut kuluvalla kaudella vain reilut 600 minuuttia Interin paidassa ja on viimeistellyt yhden maalin.

Chilen A-maajoukkueen päävalmentaja Reinaldo Rueda tiedostaa, millaisen kauden Alexis on pelannut.

– Tämä on ollut traumaattinen vuosi hänelle. Hyvin vaikea. Se on ollut sitä Arsenalista poistumisesta saakka. Copa Américan jälkeen hän loukkaantui Kolumbiaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa ja hänen Inter-lainansa meni melkein pilalle sen vuoksi. Hänen kuntouduttua koronaviruspandemia saapui ja pisti pelit poikki, Rueda päivitteli Sportille.

Rueda luottaa edelleen suojattiinsa.

– Toivottavasti nämä vaikeudet häviävät nopeasti, sillä Alexis on huippuammattilainen. Hän harjoittelee tunnollisesti ja osoittaa korkeaa tasoaan siinä seurassa, joka antaa hänelle uuden mahdollisuuden. Hänellä on vielä paljon annettavaa korkeimmalla tasolla.