Englannin maajoukkueessa 52 kertaa esiintynyt Paul Ince niitti menestystä pelaajana, mutta managerina hänen uransa ei lähtenyt vastaavaan lentoon.

Ince, 52, johdatti Milton Keynes Donsin Kakkosliigan mestariksi kaudella 2007-08 ja siirtyi Mark Hughesin seuraajaksi Blackburniin. Hän viipyi kuitenkin Ewood Parkilla vain puoli vuotta. Kaikkiaan Ince johdatti Riversidersit 21 otteluun, joista joukkue hävisi kuusi viimeistä.

Blackburnin norjalainen legendapelaaja Morten Gamst Pedersen arveli kotimaansa TV 2:lle, että Ince siirtyi manageriksi Valioliigaan liian ajoissa. Pedersenin, 38, mukaan Incellä oli tapana liittyä vetämiinsä harjoituksiin mukaan, mistä seurasi lähinnä ongelmia.

– Se ei oikein toiminut, muisteli norjalaiskonkari Daily Mailin mukaan.

– Hän potki ihmisiä ja kerran hän löi minua kyynärpäällä naamaan, kun pelasimme.

– Ottelua edeltävänä päivänä pelasimme aina pikkukentällä, emmekä ikinä lopettaneet ennen kuin hänen joukkueensa voitti tai pelasi tasapelin. Joten harjoitukset jatkuivat peliä edeltävänä päivänä ylimääräiset 30-40 minuuttia. Hänen kasvonsa punoittivat, eikä hän osannut lopettaa.

Ince palasi seuraavana kesänä MK Donsiin ja luotsasi myöhemmin myös Notts Countya ja Blackpoolia, mutta hänen edellisestä valmennuspestistään on jo yli kuusi vuotta.