Kevin De Bruynen mielestä Sado Mané on ollut ”täydellinen pakkaus” tänä vuonna, minkä takia Liverpool-hyökkääjän tulisi voittaa valioliigakauden parhaan pelaajan palkinto.

PFA:n vuosittainen palkintogaala olisi alun perin pitänyt järjestää sunnuntaina 26. huhtikuuta, mutta sitä on luonnollisesti jouduttu siirtämään myöhemmälle ajankohdalle kauden keskeytymisen takia.

Mané on tehnyt 14 maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä tämän kauden Valioliigassa, auttaen Jürgen Kloppin miehistön vain kahden voiton päähän pitkään odotetusta sarjamestaruudesta. De Bruyne antaisi tästä syystä kauden parhaimman pelaajan palkinnon 28-vuotiaalle senegalilaishyökkääjälle.

Sadio Mané pelaa erinomaista kautta Liverpoolin hyökkäyksessä. Kuva: Getty Images

– Sanoisin, että Mané [ansaitsisi voittaa palkinnon eniten], De Bruyne kertoi BT Sportin kyselytuokiossa.

– Minun mielestäni hän on ollut täydellinen pakkaus Liverpoolille tänä vuonna. Hän on ollut tärkeä, joten jos minun pitäisi valita joku, nimeäisin Manén.

De Bruyne kuuluu itsekin palkinnon voittajaehdokkaiden joukkoon. Manchester Cityn keskikenttäpelaaja on rekisteröinyt peräti 25 tehopistettä Valioliigassa tällä kaudella.

Viime kaudella PFA:n vuoden pelaajaksi valittiin Liverpoolin tähtipuolustaja Virgil van Dijk ja vuonna 2018 palkinnon vei punapaitojen toinen huippulaituri Mohamed Salah.