Pepe Reina siirtyi tammikuussa AC Milanista lainalle Aston Villaan.

37-vuotias madridilaisvahti ehti pelata Aston Villassa kuusi sarjaottelua ennen koronaviruspandemiaa. Otteluista yksi päättyi sarjanousijan voittoon.

Reinan lainasopimus Aston Villan kanssa päättyy 30. kesäkuuta. Vielä ei ole selvillä, päästäänkö Valioliigaa jatkamaan ja jos päästään, jatkuisivatko lainapelaajien sopimukset automaattisesti kauden loppuun saakka.

Reina kertoi Instagramissa poistuvansa Aston Villasta, kun hänen lainasopimus seuran kanssa päättyy.

– Minun on palattava takaisin AC Milaniin lainasopimukseni päätyttyä. Tilanne on vaikea. Minulla on vuosi tai kaksi jäljellä ammattilaisjalkapallossa. Uskon urani päättyvän vuoden kuluttua AC Milanissa, Reina kertoi.

Reina on parantunut saamastaan koronavirustartunnasta. Urallaan muun muassa Barcelonaa, Liverpoolia ja Napolia edustanut Reina tiedostaa tilanteen vakavuuden.

– Jalkapallo ei voi olla pääprioriteettimme. Kauden loppuun pelaaminen ei ole tärkeää. Tiedän, kuinka paljon jalkapallo herättää kiinnostusta ja liikuttaa rahaa, mutta on olemassa tärkeämpiäkin asioita kuin jalkapallo. Esimerkiksi ihmisten terveys.