Englannin maajoukkueen entinen maalivahti Paul Robinson arvioi Football Insiderin haastattelussa, että nuori laitapelaaja Harvey Elliott voi tehdä huikean uran Liverpoolissa.

Elliott hankittiin Anfieldille viime heinäkuussa Fulhamista. Hän on saanut tililleen seitsemän ottelua edustusjoukkueessa ja allekirjoittaa huhujen mukaan uuden sopimuksen lähiaikoina.

Robinsonilta kysyttiin, löytyykö maailmasta parempaa 17-vuotiasta pelaajaa kuin Elliott.

– Jos löytyy parempia, niin minä en ole heitä nähnyt. Hän on suoriutunut erinomaisen hyvin pelatessaan edustusjoukkueessa. 17 vuoden iässä hänen pelaamisensa näyttää vaivattomalta ja taitavalta. Hänen urastaan tulee erittäin pitkä ja voitokas, mies vastasi.

Robinson muistutti, ettei Liverpoolin edustusjoukkueeseen murtautuminen ole helppoa. Joukkue on tällä hetkellä äärimmäisen laadukas.

– He ovat Mestarien liigan voittajia ja todennäköisesti Valioliigan mestareita, joten imu Liverpooliin ei ole koskaan ollut korkeampi. He pystyvät saamaan maailman parhaita lahjakkuuksia, jos he haluavat, mutta uusi sopimus osoittaa, mitä he hänestä ajattelevat.