Brasilialaislegenda Rivaldo on kannustanut Williania lähtemään Chelseasta ja siirtymään hänen entisen valmentajansa José Mourinhon alaisuuteen Tottenhamiin.

Willian on pelannut peräti 329 ottelua Chelsealle saavuttuaan Stamford Bridgelle vuonna 2013. Brasilian maajoukkuepelaajan nykyinen sopimus päättyy kuitenkin tänä kesänä, eikä hänen uskota pelaavan enää ensi kaudella Frank Lampardin miehistössä.

Chelsea on tarjonnut Willianille yhden vuoden jatkosopimusta, mutta pelaaja itse haluaisi pidentää sopimustaan vähintään kahdella vuodella. Sopimusneuvottelut ovat siis jäissä, mikä on luonnollisesti herättänyt muiden seurojen mielenkiinnon.

Viimeisten viikkojen aikana 31-vuotiasta Williania ollaan yhdistetty mediassa Tottenhamin ja Arsenalin riveihin. Rivaldon mielestä Spurs, joka oli jo lähellä hankkia hänet seitsemän vuotta sitten, olisi Willianin paras vaihtoehto hänen seuraavaksi päämääräkseen.

Palaako Willian José Mourinhon alaisuuteen? Kuva: Getty Images

– Willian on päässyt Englannissa otsikoihin, sillä hänen sopimuksensa Chelseassa päättyy tänä kesänä. Ilmassa pyörii vahvoja huhuja siitä, että hän olisi pian siirtymässä toisen lontoolaisseuran riveihin, Rivaldo sanoi BetFairin haastattelussa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Kyllä, Willian pelaa jo suuressa seurassa, mutta hän on ollut siellä pitkän aikaa ja voisi tarvita uuden haasteen pelihalunsa ja motivaationsa palauttamiseksi tässä vaiheessa hänen Valioliiga-uraansa.

– Siirto Tottenhamiin voisi olla paras vaihtoehto, varsinkin koska Willian pääsisi tekemään yhteistyötä hänen entisen valmentajansa José Mourinhon kanssa, ja se kaksikko näyttäisi tulevan hyvin toimeen.

– Sitä paitsi, me kaikki tiedämme että Mourinholla on erityinen mieltymys brasilialaisia pelaajia kohtaan, ja olen varma että hän antaisi paljon mahdollisuuksia Willianille Spursissa.