Jack Grealish on ”liian hyvä” Aston Villan nykyiseen joukkueeseen, hänen joukkuetoverinsa Conor Hourihane on arvioinut.

Grealish on ollut viimeisten viikkojen aikana aktiivisesti yhdistettynä Manchester Unitediin, joka on kiinnostunut myös Leicesterin James Maddisonista.

Grealish on osoittanut taitotasonsa Englannin korkeimmalla sarjaportaalla tehden seitsemän maalia ja antaen kuusi maalisyöttöä 26 Valioliiga-ottelussa.

Hourihanen mielestä on vain ajan kysymys ennen kuin Villa-kippari päättää jättää hänen lapsuudenseuransa ja siirtyy isompaan joukkueeseen.

– Hän on huippu, huippuluokan pelaaja, Hourihane kertoi Sky Sportsin mukaan irlantilaisen The Southern Starin podcastissa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Kun otamme huomioon pelkän taidon, puhtaan kyvyn ja hänen teknisen taitotasonsa, hän on helposti paras pelaaja kenen kanssa olen tähän asti pelannut.

– Hänellä on vain se lahja. Hän kurottelee jo liigan parhaimpien pelaajien joukkoon. Hän on kehittynyt viimeisen kolmen vuoden aikana kun olen ollut täällä – hän on vienyt pelinsä aivan uudelle tasolle – varsinkin tänä vuonna Valioliigassa.

– Hän on tehnyt sen myrskynlailla. [Kutsu] Englannin maajoukkueeseen ja siirto isompaan seuraan on vain ajan kysymys, koska jos olen brutaalisen rehellinen, hän on liian hyvä meidän joukkueeseemme Aston Villaan.