Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga on kiistänyt kaikki siirtohuhut, joiden mukaan hän olisi lähdössä seurasta, kuvaillen hänen ja päävalmentaja Frank Lampardin välistä suhdetta ”erittäin hyväksi”. Hän on myös laittanut tämän kauden heikot peliesityksensä väsymyksen piikkiin.

25-vuotias espanjalaisvahti on kärsinyt hankalasta toisesta kaudesta Stamford Bridgellä menetettyään avauksen paikkansa hetkellisesti Willy Caballerolle. Kepan torjuntaprosentti oli pitkään yksi sarjan huonoimmista, jonka jälkeen hänen oli taisteltava tiensä takaisin Chelsean tolppien väliin.

Kepa onnistui tavoitteessaan juuri ennen valioliigakauden keskeytymistä, mutta se ei vaikuttanut hänen ympärillä pyöriviin siirtohuhuihin. Lampardin ollaan kerrottu havittelevan uutta maalivahtia ensi kaudeksi, ja Chelseaan ollaan yhdistetty mediassa sekä AC Milanin Gianluigi Donnarummaa että Bayern Münchenin Manuel Neueria.

80 miljoonaa euroa Chelsealle maksanut Kepa on kuitenkin keskittynyt voittamaan lontoolaisseuran kanssa kaikki mahdolliset pokaalit, lytäten median väitteet hänen ja Lampardin huonoista väleistä.

Willy Caballero on paikannut Kepa Arrizabalagaa Chelsean maalilla yhdeksän kertaa tällä kaudella. Kuva: Getty Images

– Minun ja Frankin välinen suhde on erittäin hyvä, Kepa kertoi Marcan haastattelussa.

– Hän on osoittanut minulle itsevarmuutta ensimmäisestä hetkestä lähtien. Hänen on tehtävä päätöksiä, mutta minusta olen ansainnut hänen luottamuksensa, sekä hänen että koko seuran. Me kaikki haluamme pelata jokaisen pelin.

– Se on totta, että viimeisen 10 vuoden aikana Chelsea on voittanut enemmän pokaaleja kuin mikään muu englantilaisseura, ja minusta meillä pitäisi yhä olla se sama tavoite ja kunnianhimo. Totta puhuen, tulin tänne juuri siitä syystä, ja ensimmäisellä kaudellani me voitimme jo Eurooppa-liigan.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Sitten tuli se rangaistus, ettemme saaneet ostaa uusia pelaajia, mutta meidän on yhä taisteltava pokaaleista. Meillä on nuori joukkue. Haluan voittaa kaiken mahdollisen Chelsean ja maajoukkueen kanssa.

Kun Kepalta kyseltiin syitä hänen heikentyneisiin peliesityksiinsä, entinen Athletic Bilbao -maalivahti vihjaili väsymyksen vaikuttaneen niihin kaikista eniten.

– Me pelaamme 50-60 ottelua vuodessa, joten se on hankala pysyä samalla tasolla koko ajan, hän jatkoi.

– Tielle saattaa tulla haasteita, mutta kun tavoite on päivänselvä, kaikki on helpompaa. Ainut asia mitä voin tehdä näissä tilanteissa on käyttäytyä ammattimaisesti, arvostuksella, ja tehdä kovempaa töitä tilanteen kääntämiseksi.