Marcus Rashford nousi Manchester Unitedin edustusjoukkueen mukaan keväällä 2016.

Jälki oli hurjaa. Täysi-ikäisyyden kynnyksen ollut Rashford iski kevään aikana 18 ottelussa komeat kahdeksan maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

22-vuotias Rashford teki tällä kaudella Valioliigassa 14 täysosumaa ennen koronaviruspandemiaa. Rashfordin kausi keskeytyi jo ennen koronaviruspandemiaa, sillä kärki loukkasi selkäänsä.

Rashfordin kanssa Manchester Unitedissa pelannut Matteo Darmian uskoo englantilaisen nousevan taistelemaan tulevaisuudessa Kylian Mbappén kanssa Ballon d’Orista.

– Muistan edelleen Rashfordin ensimmäiset harjoitukset edustusjoukkueen kanssa kuin eilisen. Ajattelin heti, että hän on loistava pelaaja. Hän teki asiat niin hyvin ikäisekseen ja kehittyi kaikissa yksityiskohdissa. Jos hän jatkaa työntekoa samalla tavalla, voi hänestä tulla Ballon d’Or -voittaja, Darmian vakuutti The Guardianille.

– Olen vakuuttunut siitä. Hän teki minuun kaikista Unitedin pelaajista suurimman vaikutuksen. Hän on edelleen nuori ja voi vain kehittyä. Mielestäni hän kykenee pääsemään Mbappén tasolle ja taistella hänen kanssaan Ballon d’Orista vuosikausien ajan.