Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes haluaa kehittää pelityyliään Barcelonan legendan Andrés Iniestan suuntaan.

Portugalin A-maajoukkueessa 19 kertaa esiintynyt Fernandes, 25, siirtyi Unitediin tammikuussa kotimaansa suurseurasta Sporting Lissabonista. Hän on ehtinyt pelata uudessa seurassaan vasta yhdeksän ottelua, mutta Fernandes on BBC:n äänestyksessä ehdolla kauden parhaaksi hankinnaksi Valioliigassa. Portugalilaistaituri on tehtaillut Unitedille jo kolme osumaa ja neljä maalisyöttöä.

Fernandes on toiminut Unitedissa linkkinä hyökkäyksen ja keskikentän välissä ja haluaa jatkossakin operoida samassa roolissa. Nykyään japanilaista Vissel Kobea edustava Iniesta, 35, on Fernandesin mukaan kyseisen pelipaikan kyvykkäin edustaja.

– Tykkään katsoa ja seurata Iniestan pelaamista, koska Iniesta on sekoitus kasi- ja kymppipaikan pelaajaa. Siinä minä voin vielä kehittyä, sanoi Fernandes Unitedin verkkosivuilla.

Iniesta (oik.) toimi Barcelonan kapteenina, kun katalonialaiset pelasivat Chelsean vieraana helmikuussa 2018. Kuva: Getty Images

– Sellainen pelaaja haluaa aina pallon ja tykkää ottaa riskejä. Minusta Iniesta oli siinä yksi maailman parhaista.

– Minun on vaikea ymmärtää, miten Iniesta ei ole voittanut urallaan Ballon d’Oria, kun ottaa huomioon, mitä kaikkea hän on voittanut.