Uutisoimme sunnuntaiaamuna, että urheiluvälinevalmistaja Puma olisi tarjoamassa Raheem Sterlingille peräti 100 miljoonan punnan arvoista yhteistyösopimusta. Sopimuskilpailu Manchester Cityn tähtihyökkääjästä on kuitenkin vielä kaukana valmiista, The Telegraph arvioi.

Sterlingin sopimus Niken kanssa päättyy kesäkuun lopulla, jonka jälkeen Puma haluaa tehdä hänestä ”maailmanlaajuisen kampanjansa kasvot” ennätyksellisen suurella diilillä. Mutta koska 25-vuotiaan englantilaishyökkääjän kurssi on niin kovassa nousussa, Nike ei halua menettää kallisarvoista yhteistyökumppaniaan tässä vaiheessa.

Englantilaislehden mukaan Nikella on kuuden kuukauden mittainen aikaikkuna, jonka sisällä se voi vastata Puman tarjoukseen, ennen kuin Sterling siirtyy toisen urheiluvälinevalmistajan leiriin.

[readmore from=Manchester-City]

Tämä tarkoittaisi periaatteessa siis sitä, että Niken pitäisi tarjota Sterlingille myös 100 miljoonan punnan, eli 115 miljoonan euron arvoista sopimusta heidän yhteistyönsä jatkumiseksi.

Puma on onnistunut sitomaan korkean profiilin pelaajia viime vuosien aikana, lisäten esimerkiksi Harry Maguiren ja Romelu Lukakun talliinsa, joka sisältää jo Sergio Agüeron. Pumalla on myös sopimus Cityn kanssa, missä Sterling on ollut viisi vuotta ja voittanut kaksi Valioliigan mestaruutta.