PFA:n, eli Englannin ammattijalkapalloilijoiden liiton toimitusjohtaja Gordon Taylor puhui näkymistä, ja ehdotuksista kauden uudelleen käynnistämiseksi, BBC:n Radio 4:ssa.

Esille nousi radikaalienkin ehdotusten lista. Jo aiemmin ehdotetun, sallittujen pelaajavaihtojen määrän nostamisen lisäksi tiskiin lyötiin kenties vielä rajumpi ajatus.

– Otteluita ei välttämättä pelattaisi kahdessa täydessä 45 minuutin jaksossa.

Koska jokainen peliä uudistamaan suunniteltu muutos aiheuttaa varsin konservatiivisen lajin piirissä helposti meteliä, Taylor pyysi kärsivällisyyttä.

– Yrittäkää odottaa että ehdotukset saadaan esiteltyä, ja sen jälkeen ystävällisesti antakaa managereille, valmentajille ja pelaajille aikaa harkita niitä.

Johtaja esitti myös näkemyksensä, jonka mukaan aikaisin realistinen ajankohta kauden jatkamiselle millään tavoin olisi kesäkuun puoliväli. Isojenkaan takaiskujen ei voi antaa lannistaa.

– Ammattiurheilun piirissä on oltava hyvin sitkeä, ja pystyttävä nousemaan aina uudelleen. Huonoja aikoja tulee aina enemmän kuin hyviä. Minusta liittoni jäsenet ovat juuri tällä tavalla sitkeitä, joten prosessi jatkuu, ja sen etenemismahdollisuuksia tutkaillaan päivittäin.