Manchester United hankki tammikuussa keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin portugalilaisesta Sporting Lissabonista 55 miljoonalla eurolla. Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on vahvistanut tutkivansa, kuuluuko osa Sportingin saamasta siirtokorvauksesta 25-vuotiaan Fernandesin entiselle seuralle, italialaiselle Sampdorialle.

FIFA:n edustaja on vahvistanut, että Sampdoria teki 3. huhtikuuta valituksen liittyen portugalilaistähden siirtoon Sportingista Unitediin. Sky Sportsin mukaan Sampdoria uskoo, että sille kuuluu sopimuksenmukaisesti kymmenen prosenttia kaikista voitoista, joita Sporting teki Fernandesin siirrolla.

Fernandes pelasi Sampdoriassa kaudella 2016-17 lainalla Udinesesta. Sampdoria hankki hänet kauden päätteeksi omakseen, mutta myi hänet heti eteenpäin Sportingille vajaalla kymmenellä miljoonalla eurolla.

Manchester Unitedissa Fernandes on ehtinyt pelata yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt neljä. Helmikuussa hänet valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi.