Keskikenttäpelaaja Ander Herrera sanoo ESPN:n haastattelussa, ettei hän halunnut jättää Manchester Unitedia.

Espanjalainen lähti Old Traffordilta viime kesänä edustettuaan seuraa viiden vuoden ajan. Miehestä tuli vapaa agentti neuvottelujen katkettua ja sopimuksen umpeuduttua. Tie vei lopulta PSG:n riveihin.

– Kun jälkeenpäin katson vuoden takaista tilannetta, tarkoitukseni ei ollut lähteä Manchester Unitedistaa, 30-vuotias Herrera toteaa.

– Minulla oli joitakin erimielisyyksiä johtokunnan kanssa, mutta kunnioitan heitä. Kunnioitan heitä paljon. He tekevät asioita Manchester Unitedin eteen, ja olen eri mieltä niiden ihmisten kanssa, jotka sanovat toista. He todella kärsivät, kun asiat eivät suju hyvin, ja he todella haluavat taistella nostaakseen Manchester Unitedin takaisin huipulle.

Herrera myöntää, että hän oli eri mieltä joistakin johtokunnan päätöksistä. Hänen mukaansa sellaista kuitenkin tapahtuu jalkapallossa ja jokaisessa yrityksessä.

– Siitä huolimatta kunnioitan heitä. Minulla oli loistava suhde (United-pomo) Ed Woodwardin ja omistajien kanssa, kun he saapuivat, joten minulla ei ole mitään valittamista heidän suhteensa.