Odion Ighalo toivoo, että hänen Manchester United -sopimustaan tullaan jatkamaan valioliigakauden loppuun saakka.

30-vuotias nigerialaishyökkääjä siirtyi Old Traffordille kiinalaisseura Shanghai Shenhuasta tammikuussa, ja hänen lainasopimuksensa olisi päättymässä jo 31. toukokuuta.

Valioliiga yritetään saada uudelleen käyntiin kesäkuussa. Kiinan Superliigaa haluttaisiin kuitenkin jatkaa myös heti kun mahdollista, minkä takia Ighalo voi joutua palaamaan Shanghaihin.

Odion Ighalo teki maalin Manchester Unitedille 12. maaliskuuta, päivä ennen kuin Valioliiga päätettiin keskeyttää. Kuva: Getty Images

– Haluaisin viimeistellä kauden [Manchester Unitedissa] jos mahdollista, Ighalo kertoi BBC Sportille.

– Olin hyvässä vireessä, hyvässä kunnossa, tein maaleja, ja nyt me olemme olleet poissa pelikentiltä yli kuukauden päivät. Olen antanut parastani ja toivottavasti me pääsemme takaisin pelaamaan.

[readmore from=Manchester-United]

– Joukkueella oli hyvä vauhti ennen kuin pandemia alkoi. Tällä hetkellä olen lainalla, ja tämä [ottelutauko] lyhentää aikaani seurassa.

BBC:n mukaan Manchester United olisi halukas pidentämään Ighalon lainasopimusta kauden loppuun saakka, mutta siitä on vielä neuvoteltava Shanghain kanssa.

Ighalo on tehnyt yhteensä neljä maalia kahdeksassa pelissä Manchester Unitedin paidassa. Ole Gunnar Solskjærin miehistö on tällä hetkellä Valioliigan viidennellä sijalla ja se taistelee myös Eurooppa-liigan ja FA Cupin mestaruudesta.