Santi Cazorla siirtyi Málagasta Arsenaliin kesällä 2012.

Espanjalaistaituri pelasi Arsenalissa kuuden vuoden aikana 180 ottelussa, ja oli voittamassa kahdesti FA Cupia ja Community Shieldiä.

Cazorlan Arsenal-uran viimeiset puolitoista vuotta menivät pilalle vakavan nilkkavamman vuoksi.

Cazorla kävi useissa leikkauksissa ja monet uskoivat espanjalaisen joutuvan lopettamaan uransa, mutta lopulta Cazorla on noussut takaisin huipputasolle La Ligassa palattuaan Villarrealiin kesällä 2018. Cazorla ehti viimeistellä tällä kaudella komeat kahdeksan maalia La Ligassa ennen koronaviruspandemiaa ja palasi Espanjan A-maajoukkueeseen.

Cazorla kertoi #Vamosin haastattelussa haluavansa palata Arsenaliin pelaajauransa jälkeen.

– En tiedä, kuinka paljon minua kunnioitetaan siellä. Sitä on kysyttävä Arsenalin kannattajilta. Haluan kiittää heitä. En tiedä, mitä teen urani jälkeen, mutta haluaisin palata sinne. Oli se sitten valmentajan tai urheilutoimenjohtajan roolissa, mutta haluaisin joka tapauksessa palata Arsenaliin, Cazorla totesi.