Paul Pogba ja Ander Herrera pelasivat kolmen kauden ajan yhdessä Manchester Unitedissa.

Herrera poistui seurasta viime kesänä ja matkasi ilmaisella siirrolla kohti PSG:tä. Herrera voitti Ranskassa uransa ensimmäisen pääsarjamestaruuden, kun Ligue 1 keskeytettiin koronaviruspandemian seurauksena.

30-vuotias keskikenttäpelaaja käväisi ESPN:n haastattelussa ja puhui Pogban tulevaisuudesta. Pogba haluaisi tiettävästi poistua Manchester Unitedista kuluvan kauden jälkeen ja siirtyä joko Real Madridiin tai takaisin Juventukseen.

Herrera ei tiedä, mitä Pogba aikoo tehdä tulevaisuutensa kanssa.

– En ole puhunut hänen kanssaan aikoihin, enkä tiedä tarkalleen, mitä hän haluaa tehdä. Pitää paikkansa, että lehdissä lukee päivittäin, miten hän haluaa lähteä, tai Manchester United aikoo myydä hänet, mutta loppupeleissä en tiedä, mitä hän haluaa tehdä. Hän voi olla maailman paras keskikenttäpelaaja. Hänellä on kaikki ominaisuudet sitä varten, Herrera vakuutti.

– En ole koskaan nähnyt keskikenttäpelaajaa, jolla on kaikki mahdolliset ominaisuudet. Hänellä on ne. Hän kykenee riistämään palloja, on taitava pääpelissä, voi tehdä maaleja, puolustaa ja hyökätä. Pogba on niin vahva ja pitkä.

Pogban kuluva kausi on ollut hyvin vaikea loukkaantumisten vuoksi. Ranskalainen ei ole pelannut tämän vuoden aikana ainuttakaan ottelua. Edellinen ottelu on joulukuun lopulta. Herrera tiedostaa, että Pogballa on ollut vaikeuksia seurassa.

– On totta, että Pogballa on ollut siirtonsa jälkeen sekä hyviä että huonoja hetkiä, mutta silloin kun hän oli hyvä, oli hän todella loistava pelaaja. Oli kunnia pelata hänen kanssaan. Uskon Manchester Unitedin kannattajien haluavan nähdä vielä parhaan Pogban. Se voi tapahtua etenkin Bruno Fernandesin kanssa.